3×3 Solidari

3x3 Solidari Projecte Xevi La Bisbal d'Empordà

3x3 Solidari Dissabte 22 de Desembre

El proper dissabte 22 de desembre de 16:00 a 20:00 de la tarda, es celebrarà un 3x3 de bàsquet solidari al pavelló municipal de la Bisbal d'Empordà. Aquest esdeveniment és organitzat entre la nostra organització Projecte Xevi i el Bisbal Bàsquet, especialment, per Paula Tur, jugadora del Bisbal Bàsquet i estudiant de 2º de batxillerat de l'institut de la Bisbal. En motiu de la part pràctica del seu treball de recerca " L'educació de les ONG's a l'Àfrica" a unit les dos entitats bisbalenques per tal d'organitzar aquesta competició de 3x3 solidari.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és recaudar diners  a través de les inscripcions  dels participants per tal de poder abastir l'escola de Dianah amb material escolar i construir una pista de bàsquet al mateix poblat de Dianah a la regió de Casamance, Senegal.

El 100% dels beneficis d'aquest acte aniran directament a Projecte Xevi, encarregat de gestionar aquesta construcció i aportació de material.

Si no jugo a bàsquet, però vull col·laborar, com ho puc fer?

Podem col·laborar de diferents maneres. En el moment de les inscripcions, hi haurà un espai creat pels membres de Projecte Xevi on podreu fer les vostres aportacions, tan de material escolar com aportacions econòmiques.

Inscripcions, material o diners, tot és vàlid per col·laborar en aquesta acció solidaria. Els interessats en participar en la competició de bàsquet podeu fer les inscripcions  clicant aquí

Recordem, dissabte 22 de 16:00 a 20:00 al pavelló municipal de la Bisbal d'empordà.

Us esperem a tots!

 

3x3 Solidari La bisbal d'empordà
Share this Post