Abastiment de material a les maternitats de Thionck Essyl ’07

Compartir és viureShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

L’Any 2007 ProjecteXevi segueix abastint de material necessari al Hospital de Thionck Essyl. Aquest cop es tanca un acord de col·laboració entre l’entitat de la Creu Roja de Llagostera i Cassà de la Selva per l aportacio d’una ambulància completament equipada per poder fer front a les emergències de la ciutat. També aporten materials de primera necessitat a diferents maternitats de la zona.

Aquest any, l’expedició de ProjecteXevi al Senegal compta amb la participació de 6 professionals de diferens hospitals de Girona que s’encarregaran de la distribució dels materials de maternitat i vetllar pel seu correcte ús.

Les obres de la nova escola de Tendouck avancen correctament, i el dia d’avui ja podem inaugurar el primer edifici que albergarà les classes pels alumnes de l’escola.

A causa de la situació que es viu a la zona de Gaza. ProjecteXevi col·labora amb Barcelona Acció solidària en el transport de medicaments més necessaris als camps de refugiats palestins a Beirut.

Resum de Fotografies.

Ambulància Creu Roja de Llagostera per l'hospital de Thionck-Essyl

Ambulància cedida per la Creu Roja.

Llevadores gironines col·laboren amb el Projecte Xevi

Enfermeres voluntàries per les tasques de distribució de medicaments.

Entrega de l’ambulància a l’Hospital de Thionck Essyl.

Leave a Comment