finançament

Finançament

Projecte Xevi troba finançament a través de socis i entitats col·laboradores.

L'organització conta amb diversos recursos per tal de aconseguir finançament pels projectes que porta a terme per fer un millor equilibri al món en l'àmbit internacional. Gran part d'aquests recursos neixen d'acords i simbiosis entre entitats col·laboradores i ProjecteXevi. La nostra associació, Projecte Xevi té una massa social que col·labora amb l'entitat fent aportacions econòmiques anuals, de manera voluntària i de l'import desitjat pel soci.  Altres mètodes de finançament que utilitzem provenen de la nostra presència en diferents esdeveniments socials, com fires i festes organitzades per diferents ajuntaments i entitats sensibilitzades amb la causa.

Fira dolça

Fira Dolça de La Bisbal d'Empordà

Aquesta fira es celebra entre els mesos de Novembre i Desembre a la plaça del castell de la Bisbal d'Empordà. La fira és organitzada per l'ajuntament de la Bisbal on totes les associacions i entitats sense ànim de lucre del poble, estan convidades a participar.  Les associacions participants posen a la venda tot tipus de pastissos i dolços fets per els propis sòcis de les entitats. Un recurs de finançament molt dolç!

Finançament Fira dolça

Sant Jordi

Fira del llibre de Sant Jordi

La diada de Sant Jordi converteix el passeig de la Bisbal d'Empordà en una gran fira de la rosa i el llibre. Les associacions sense ànim de lucre del poble poden participen en la fira posant una parada on posen a la venda roses i llibres als vianants. A ProjecteXevi participem activament en la fira des de ja fa més de 10 anys amb una parada de venda de llibres de 2ª mà.

Finançament FIra de Sant jordi

T'ANIMES A PARTICIPAR?

Aportacions dels Socis

Projecte Xevi està format per diferents persones col·loboradores i sensibilitzades amb els objectius de l'entitat. Aquesta massa social fa aportacions econòmiques de manera anual per tal que, Projecte Xevi, pugui finançar i portar a terme les accions en que participa. Aquestes donacions són completament voluntàries, cadascú aporta el que vol i pot.

"Tota ajuda és bona i necessària" 

Finançament projecte xevi

Els nostres col·laborados