Qui som?

 

Projecte Xevi

Qui som i què fem

Projecte Xevi, és una associació de cooperació, ajut humanitari i solidaritat amb els països menys desenvolupats, nascuda l’any 2003 arrel de la pèrdua d’un de nosaltres. Això, lluny d’aturar-nos ens encoratja per tirar endavant projectes per als més necessitats.

Els nostres objectius són intentar pal·liar moltes de les mancances que s’hi detecten en els sectors més desfavorits, com són en l’àmbit de salut, ensenyament escolar, desenvolupament econòmic i d’infraestructures.

 

Observem, detectem i treballem les necessitats.

Tractem de fomentar una estructura sòlida, pel que fa als centres de formació i les petites cooperatives que permetin, en la mesura que sigui possible, l’autosuficiència i la independència de la seva població. Els projectes que portem a terme es desenvolupen després de treballar, observar i detectar "in situ" les necessitats més bàsiques.

També treballem dintre la població de Catalunya, amb escoles, en el camp de sensibilització sobre les condicions de vida i la realitat dels països de l’Àfrica Occidental, sobretot a través de la nostra experiència.

La nostra feina dura tot l’any; aquí i allà.

Ara que ja saps més sobre nosaltres, vols visitar els nostres projectes?

Qui som

"No ho hem d’ entendre com una ONG més, sinó que a la vegada que una acció d' ajuda als altres ens permet d’enriquir-nos personalment, donem l'oportunitat d'equilibrar el món."