ProjecteXevi al Senegal '05

A partir de l’any 2005 ProjecteXevi es fica de cap en les tasques d’ajuda més socials dins el territori Senegalès. Al poblat de Tendouck les infraestructures per poder cobrir les necessitats educatives de la zona són insuficients. Els edificis on s’allotgen les escoles són fetes de pals i fulles de palmeres. Amb taules i cadires molt deficients per a la pràctica escolar.

L’ associació de pares d’alumnes de Tendouck ja fa temps que intenten millorar aquestes instal·lacions, però el finançament des de el govern no arriba i no tenen mitjans per fer le reformes. Així doncs a ProjecteXevi,  engeguem la construcció de blocs escolars per substituir les escoles tradicionals fetes amb pals i fulles. Durant la construcció de les noves instal·lacions seguiran en peu els antics edificis fins la finalització de les obres. Aprofitant el material aportat i el desplegament per construir les noves escoles, es construeix una pista de bàsquet. Aquí podran jugar els joves del poble i formar un punt de trobada entre els veins.

Durant aquest any, ProjecteXevi també col·labora amb el hospital de Thionck Essyl amb l’aportació de un Lada. Vehicle destinat per poder afrontar els trajectes de metge i enfermeres de la campanya de vacunació de tota la comarca. per que els metge i la infermera puguin fer la campanya de vacunación per tota le seva comarca.

Imatges de les accions a Tendouck i Thionck Essyl

Escola de Tendou

Antiga escola de Tendouck 

En Ramon i el seu ajudantConstrucció de la nova escola.

 Entrada hospital de Thionck-EssylHospital de Thionck Essyl

     basquet 4

Pista de Bàsquet de Tendouck.

Share this Post