Col·laboracions a Tendouck i Thionck Essyl

Durant tot l’any 2006 treballem de valen a les ciutats de Tendouck i Thionck Essyl. La població d’aquestes dues ciutats tenen uns recursos econòmics molt limitats i molts d’ells no disposen de mitja de transport. Per tal que l’hospital de Thionck Essyl pugui cobrir les emergències mèdiques de la zona, ProjecteXevi aporta un vehicle Nissan Patrol per a realitzar les tasques d’ambulància.

A la ciutat de Tendouck, ens centrem en altres tasques també molt necessàries. Iniciem la construcció d’un pou per al subministrament d’aigua a la població i conreus. També es construeix un hort per tal de reduir les mancances alimentàries de la zona. Per llaurar els camps i el transport de les mercaderies com arròs, terra, o altres materials, ProjecteXevi aporta un muticultor. Aquesta col·laboració amb l associació de dones de Tendouck s’ha fet possible gràcies a les donacions de l’Ajuntament de Porqueres.

Durant l’estada dels membres de ProjecteXevi a la zona i com la pista de bàsquet ja està finalitzada, s’ha celebrat la inauguració d’aquesta.

Galeria de fotografies a Tendouck i Thionck Essyl.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donació del Nissan Patrol a la presidenta de l’associació de dones

Pou construit a Tendaouck.

Muticultor amb remolc cedit per l’ajuntament de Porqueres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inauguració de la pista de bàsquet amb les màximes autoritats de la ciutat.

Share this Post