Concert Solidari

Concert Solidari

Concert Solidari del Cor Carreras Dagas

Com cada any el Cor de Carreras Dagas, organitza un concert solidari on tots els beneficis van destinats a una associació de la Bisbal d'Empordà. En aquesta edició l'organització escollida per cedir la recaudació ha sigut Projecte Xevi.

El concert es va celebrar el dia 19 de març al teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà. L'edició d'enguany ha tingut com a protagonistes els grups corals de: Cor Zaharat, Petita Lola, Palamós Gospel Choir, coral Vol d'Oreneta, les Vox i els organitzadors, la coral Carreras Dagas els quals van aconseguir un plé absolut de la sala.

La recaptació total del concert va ser un total de 1200€ els quals han sigut cedits als projectes en actiu de la nostra associació Projecte Xevi, en concret, a la reconstrucció de l'escola infantil del poblat de Baila, a la zona de Casamance, Senegal en demanda de l’associació de dones i pares d’alumnes durant l'any 2016.

Les obres de reconstrucció van ser començades a principis d'aquest any i s'espera poder finalitzar-les a finals d'aquest mateix any 2017.

Donem les gracies a tots els que han fet possible que els nens i nenes del poble de Baila tinguin unes intal·lacions dignes on poder aprendre i llaurar-se un futur millor.

Aquí us deixem algunes de les fotografies d'aquesta reconstrucció al poblat de Baila. Un cop més, mil gràcies per fer-ho possible.

 

Share this Post