Pedals Solidaris Març 2014

Març del 2014, Senegal

El passat mes de març, Projecte Xevi va organitzar la primera Pedalada Solidària pel Senegal. La finalitat principal era conèixer els projectes de Tendouk i Diannah.

Comencem un nou i engrequedor projecte ,Padalada Solidaria a Senegal , convina l’esport i la solidaritat , dotze persones la majoria bombers del parc de La Pera i també metges. La 1ª Pedalada a consistit en un recorregut per la baixa Casamance,  450km aproximadament en 15 dies,  visitan els nostres projectes a la zona i fent la donació de les bicicletes a la Associació Diamoral (associació de dones de Diannah) per el seu lloguer a algún turista principalment i a la gent del poble per els seus desplaçaments rutinaris. Aprofitant l’expedició de Pedals solidaris, ProjecteXevi a celebrat l’inauguració de la nova escola de Diannah.

Ja us avançem que el proper novembre,ja estem organitzant la 2ª edició de Pedals Solidaris. Us mantindrem informats en els propers dies, tots aquells que estigueu interessats, podeu demanar informació clicant aquí.Us animem a tots a viure aquesta experiència única. Salut i Pedals!

Imatges de l’expedició

SAMSUNG

 

 

SAMSUNG

 

 

ciclistes 2

Campament Baila

 

Share this Post